Omschrijving

Jouw functie

Als HR Medewerker ben je het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde materies. Je oefent dus een generalistische functie uit. Je bent verantwoordelijk voor rekrutering en selectie van A tot Z.:

Beheren van diverse kanalen zoals onze eigen databank, online jobpagina’s, enz.
Onderhouden en uitbouwen van contacten met selectiebureaus en scholen
Opstellen van functieprofielen
Screenen van binnenkomende cv’s
Uitvoeren van selectiegesprekken en rapportering naar de divisies
Opvolgen van kandidaatdossiers en aanwervingen
Je biedt ondersteuning aan de verschillende vestigingen binnen de Group. Je houdt de personeelsdossiers up-to-date en je verzorgt de on- en offboarding van medewerkers. Je voert opvolggesprekken en spoort potentiële doorgroeimogelijkheden op.

Je rapporteert aan de HR Manager.

Jouw profiel:

 

Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma in de richting HR of personeelswerk. Je hebt kennis van de sociale wetgeving. Je leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin leiden je naar nieuwe paden om kandidaten te vinden.

Je bent communicatief vaardig en sterk organisatorisch. Je werkt flexibel, autonoom en resultaatgericht. Je beschikt over een proactieve houding en een discrete aanpak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent bovendien stressbestendig. Je bent innovatief en werkt aan continue verbetering.

Je beschikt over een vlotte kennis Nederlands en Frans, zowel schriftelijk als mondeling.

Jobgerelateerde competenties
De noden van de organisatie inzake opleiding, aanwerving en beroepsmobiliteit analyseren
De administratie van opleidingen of aanwervingen organiseren
HR-documenten opstellen: Functieprofielen, vacatures
HR-documenten opstellen: Opleidingsplan

Aanbod
We bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. We bieden een contract van onbepaalde duur, een aangename werksfeer en een verloning aangepast aan inzet en capaciteiten.

Vergelijkbare jobs