Verantwoordelijke Training & Opleiding

Omschrijving

Verantwoordelijke Training & Opleiding

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 600 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België.

Jouw uitdaging?

Dankzij investering in de continue ontwikkeling van onze medewerkers groeien we als bedrijf en behalen we mooie resultaten.

Als intern aanspreekpunt voor T&O ben je verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid en werk je opleidingsplannen uit tot in de puntjes in nauwe samenwerking met de HR Business partners en/of verbeter je de bestaande. Ook het plannen, organiseren en coördineren van zowel interne als externe (ad hoc) opleidingen behoren tot je takenpakket. Dankzij permanente evaluatie bewaak en behoud je kwaliteitsvolle opleidingen voor onze medewerkers.

Als ambassadeur van Krinkels Academy ben jij de contactpersoon om stages, bedrijfsbezoeken en gastcolleges met scholen te bespreken en vast te leggen.

Als Verantwoordelijke training & opleiding rapporteer je aan de HR manager.

Profiel :

Je beschikt over Bachelor diploma (HR, communicatie, pedagogie, toegepaste psychologie of IT) en hebt minstens 5 jaar werkervaring in Training & Opleiding. Uiteraard ben je overtuigd van het belang van (levenslang) leren.

Je hebt de mentaliteit van een ondernemer en blijft niet bij de pakken zitten, integendeel!

Dankzij jouw vlotte communicatiestijl, zowel in het Nederlands als in het Frans, creëer en onderhoud je een uitgebreid en duurzaam netwerk van partners.

Je voelt je als een vis in het water wanneer je een groep toespreekt.

Ben jij het talent dat wij zoeken? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Wat biedt Krinkels?

Een gevarieerde job binnen een team van enthousiastelingen waar samenwerking echt centraal staat. Een groeiend bedrijf met vlakke organisatie dat niet enkel investeringen, innovatie en duurzaamheid belangrijk vindt, maar waar ook ruimte is voor opleidingen, open communicatie en nieuwe ideeën/initiatieven. Last but not least, een werkgever die zich bekommert over het welzijn van de medewerkers: come as you are!

Wat het loonpakket betreft, bieden we een bedrijfswagen met tankkaart, hospitalisatie – en groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen, maaltijdcheques (8 euro), ecocheques en 12 ADV-dagen. De familiale sfeer, de familiedag, de teamactiviteiten en de attenties van de paashaas en sinterklaas krijg je er bovenop.