Omschrijving

Jouw uitdaging?

Je bent verantwoordelijk voor de nationale instroom van nieuwe collega’s (zowel bedienden als arbeiders) en het hele selectieproces.

Na het intakegesprek met de hiring managers onderneem je rekruteringsacties zoals het uitschrijven en plaatsing van vacatures via de meest geschikte wervingskanalen.

Je selecteert kandidaten via (digitale) selectiegesprekken al dan niet gecombineerd met een assessment en weet hen te overtuigen door de USP’s van Krinkels met enthousiasme in de verf te zetten.Zodra je de ideale kandidaat hebt gevonden, informeer je jouw collega’s HR BP voor een vlotte onboarding.

Je analyseert en optimaliseert de rekruteringsprocessen waar nodig.

Als Recruiter rapporteer je aan de HR manager.

Jouw profiel?

Je beschikt over Bachelor diploma (HR, communicatie of toegepaste psychologie) en hebt minstens 3 jaar werkervaring in rekrutering, zowel bedienden als arbeiders.

Je hebt de mentaliteit van een ondernemer en blijft niet bij de pakken zitten, integendeel!Dankzij jouw vlotte en efficiënte communicatiestijl, zowel in het Nederlands als in het Frans, creëer en onderhoud je een uitgebreid en duurzaam netwerk van partners.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Wat biedt Krinkels?

Een gevarieerde job binnen een team van enthousiastelingen waar samenwerking echt centraal staat. Een groeiend bedrijf met vlakke organisatie dat niet enkel investeringen, innovatie en duurzaamheid belangrijk vindt, maar waar ook ruimte is voor opleidingen, open communicatie en nieuwe ideeën/initiatieven. Last but not least, een werkgever die zich bekommert over het welzijn van de medewerkers: come as you are!