Omschrijving

Bij Dropsolid geloven we dat connecteren op de allereerste plek komt. De connectie tussen marketing en technologie. Tussen mens en digitaal. Tussen ons bedrijf en de klant. En niet te vergeten, de connectie tussen jou en ons. We hechten veel belang aan onze 6 kernwaardes: Trust, Enjoy, Challenge, Grow, Help en Connect. En dat passen we 360° toe in ons bedrijf. Gedreven door een open cultuur en met passie voor open source, zetten wij onze klanten steevast voorop. Met altijd één doel voor ogen: de beste digitale ervaringen voor elke gebruiker.

Momenteel zijn we op zoek naar een HR Officer die ons team kan versterken. Je bent verantwoordelijk voor het creëren en het bewaken van de happiness van alle 82 medewerkers en dat in 2 verschillende domeinen nl. office en HR.

Door jouw precisie, oog voor detail en proactiviteit slaag je erin om op alle domeinen het volle vertrouwen van je medewerkers te bekomen en zo de happiness te verhogen. Je bent als het ware een zeer belangrijke schakel in het bedrijf om te voorzien dat alle flows perfect uitgewerkt zijn, gevolgd worden en gestroomlijnd verlopen. Daarnaast is het een belangrijke verantwoordelijkheid dat onze cultuur en waarden verweven zitten in al deze verschillende domeinen. Dropsolid is een bedrijf in volle groei en ziet de noodzaak om op korte termijn te investeren in een dergelijk profiel.

Als Office Manager …

bewaar je de tevredenheid bij de medewerkers door ervoor te zorgen dat de volledige organisatie met betrekking tot ons kantoor vlekkeloos verloopt.
selecteer je de juiste leveranciers en partners en voorziet tijdig de bestellingen.
ben je het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende telefoons en draag je de eindverantwoordelijkheid over veiligheid en welzijn op het werk.
organiseer je elk kwartaal ons teamevent en je mag jouw creatieve inbreng de vrije loop laten om op zoek te gaan naar leuke teambuildingactiviteiten die passen binnen onze waarden (trust, challenge, grow, enjoy, help).
sta je in voor alle acties rond Kerst/ Pasen/ Sinterklaas/ verjaardagen van medewerkers/ verjaardag Dropsolid…

Als HR assistent …

creëer je tevredenheid bij de werknemers door een oplossing te vinden voor alle HR gerelateerde vraagstukken. Je kan hierbij terugvallen op het management team en ons sociaal secretariaat die jou zal ondersteunen in deze vraagstukken.
zorg je ervoor dat alle nieuwe medewerkers voorzien zijn van de juiste en de nodige contracten, verzekeringen en extralegale voordelen. Je regelt praktische zaken zoals opstartdatum, laptop, wagen, parking, gsm, abonnement, accounts en communiceert de opstart van de nieuwe medewerker doorheen het hele bedrijf. Van zodra de werknemer in dienst komt sta je ook in voor de onboarding, een eerste stap in employee happiness.
geef je ondersteuning in de planning van de evaluatie –en functioneringsgesprekken en de praktische uitvoering hiervan. Je zorgt ervoor dat dit proces administratief correct afgehandeld wordt.

Werk je met Officiënt, een vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk HR platform, om structuur te brengen in alle HR gerelateerde documenten. Hiermee wordt de volledige HR administratie gecentraliseerd en gedigitaliseerd. Als HR assistent word je eindverantwoordelijke voor dit digitaal HR platform.
werk je heel nauw samen met de HR Manager.
Dropsolid moedigt diversiteit en individualiteit aan en is trots om te werken met talenten van verschillende achtergronden. We proberen steeds een omgeving te creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking.
Job requirements

 

Jij hebt

Een bachelor- of masterdiploma aangevuld met een eerste werkervaring in een gelijkaardige job waarbij precisie en nauwkeurigheid één van de belangrijkste competenties zijn.
Je bent een sterke organisator en kan structuur brengen in processen en flows. Je krijgt energie wanneer je mensen kunt ondersteunen bij hun vragen en problemen. Je helpt hen vervolgens professioneel verder.
Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig. Je bent een administratief talent, een goede foutenspotter en ziet erop toe dat alle taken grondig en zorgvuldig worden uitgevoerd.
Je werkt graag in team. Je kunt vlot omgaan met medewerkers en weet bovendien discreet om te gaan met gevoelige informatie.
Je komt terecht in een klein maar hecht team waarbij je zeer nauw samenwerkt met de HR/Talent en Finance manager.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B.